Hypotheken

Woninghypotheek

 

U wilt een woning kopen, en zoekt een hypotheek. Daarbij moet u een heleboel knopen doorhakken en beslissingen nemen waarvan u de gevolgen niet altijd kunt overzien. Wat is de beste keus, welke hypotheek past het beste bij uw situatie en uw wensen?

 

Ik analyseer uw gedachtegang, om er achter te komen wat u precies wilt. Ik wil van u weten hoe u denkt over risico, over beleggen, over vastrentende waarden. Vindt u het acceptabel dat over 30 jaar nog de helft van de hypotheek openstaat? Kunt u de hypotheek dan nog betalen van uw pensioen? Of wilt u absoluut zeker weten dat tegen die tijd alles is afgelost?

Er zijn een viertal pijlers waaraan moeten worden gedacht bij het afsluiten van een hypotheek te weten het risico van arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden en langer leven (pensioen).

Met gerichte vragen komen we uiteindelijk op een bepaalde keuze.

Dan gaan we bekijken welke bank voor u de meest interessante aanbieding heeft.

 

Ik werk geheel onafhankelijk van welke geldverstrekker dan ook, en de wijze waarop mijn vergoeding tot stand komt is volkomen transparant. Ik geef u eerlijk en objectief advies, met maar één belang voor ogen: uw belang.

 

Hypotheek op beleggingspand

 

Bij het financieren van verhuurd onroerend goed of een pand wat u zakelijk gebruikt kunt u op onverwachte problemen stuiten. De geldverstrekker wil allerlei aanvullende informatie van u hebben, bijvoorbeeld over de feitelijke marktwaarde van het pand en de betrouwbaarheid van een eventuele huurder. Ook uw eigen financiële situatie en uw investeringsplannen worden tegen het licht gehouden.

 

Dit alles maakt het proces complex en de besluitvorming traag. Er kan nogal wat misgaan bij het aanvragen van een hypotheek op beleggingspanden. Ik heb veel ervaring met dit soort ingewikkelde trajecten, en eerlijk gezegd geniet ik ervan. Ik volg de ontwikkelingen op de voet, wanneer dat nodig is pak ik door en kom met een oplossing. Zo krijg ik zaken gedaan waar andere adviseurs afhaken.

 

Zoekt u financiering voor een beleggingspand? Neem contact met mij op, en leg mij de zaak voor.